Farmexim și Help Net, leaderi în distribuție și retail, furnizori de servicii logistice și de sănătate în România

Farmexim este prima companie de import și distribuție de produse farmaceutice din România. Farmexim furnizează produse farmaceutice către farmacii cu circuit deschis și de spital, drogherii, plafare și depozite de medicamente, la nivel național.

Astăzi, Farmexim este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din România.

Benefica este programul nostru de cooperare pentru farmaciile independente, cu peste 500 de parteneri, iar planurile noastre se concentrează pe extinderea și pe creșterea vizibilității programului.

Help Net, lanțul nostru de farmacii, este prezent în piața de retail din 1998. Dezvoltarea Help Net este o prioritate permanentă pentru noi, lanțul de farmacii devenind al treilea cel mai mare din piața farmaceutică din România, cu peste 420 de unități la nivel național și mai mult de 2.000 de angajați care oferă servicii de înaltă calitate către 3,7 milioane de pacienți..

Din 2018, Farmexim și Help Net fac parte din PHOENIX group, furnizor de servicii de sănătate lider în Europa.

Viziunea noastră: Să fim cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate – ne propunem să oferim fiecărui client cele mai bune produse și servicii din România. Mulțumită strânsei colaborări între distribuție și retail putem atinge acest obiectiv, acționând împreună, ca o verigă între industria farmaceutică și pacienți.

Contactați-ne, spuneți-ne de ce aveți nevoie – ne vom bucura să primim vești de la dumneavoastră!

Pharma Services Team