Farmexim și Help Net, leaderi în distribuție și retail, furnizori de servicii logistice și de sănătate în România

Farmexim este prima companie de import și distribuție de produse farmaceutice din România. Farmexim furnizează produse farmaceutice către 4.100 de farmacii cu circuit deschis și de spital, drogherii, plafare și depozite de medicamente, prin cele 10 centre de distribuție la nivel național.

Astăzi, Farmexim este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din România, cu o cifră de afaceri în 2019 de 487 mil. Eur.

Benefica este programul nostru de cooperare pentru farmaciile independente, cu 416 de parteneri (puncte de lucru, la 09.2020), iar planurile noastre se concentrează pe extinderea și pe creșterea vizibilității programului.

Help Net, lanțul nostru de farmacii, este prezent în piața de retail de 22 de ani. Dezvoltarea Help Net este o prioritate permanentă pentru noi, lanțul de farmacii devenind al treilea cel mai mare din piața farmaceutică din România, cu peste 400 de unități la nivel național, mai mult de 2.000 de angajați care oferă servicii de înaltă calitate către 3,5 milioane de pacienți, și o cifră de afaceri de 165 mil. Eur în 2019.

Din 2018, Farmexim și Help Net fac parte din PHOENIX group, furnizor de servicii de sănătate lider în Europa.

Viziunea noastră: Să fim cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate – ne propunem să oferim fiecărui client cele mai bune produse și servicii din România. Mulțumită strânsei colaborări între distribuție și retail putem atinge acest obiectiv, acționând împreună, ca o verigă între industria farmaceutică și pacienți.

Contactați-ne, spuneți-ne de ce aveți nevoie – ne vom bucura să primim vești de la dumneavoastră!

Pharma Services Team