Farmexim a fost şi este o idee îndrăzneaţă [...], o afacere puternică, afacere ce reprezintă astăzi una dintre cele mai fericite alternative pentru piaţa farmaceutică din România. [...]

Astăzi Antibiotice SA este unul dintre primii 15 furnizori ai Farmexim, iar între echipele noastre s-a creat o sinergie care ne va permite să creştem de câteva ori relaţiile de business în perioada următoare.

Am vizitat recent câteva din unităţile logistice ale Farmexim. Impresionează modernitatea, tehnologia implementată, funcţionalitatea şi bunele practici pe care nu poţi să nu le observi în tot ce înseamnă astăzi Farmexim. Şi acest lucru ne dă încredere în viitorul pe care am început să-l definim împreună.

Ioan Nani Director General, Antibiotice SA

Debutul experienței mele pe piața farmaceutică românească datează din septembrie 1987 și, așa cum am văzut începutul economiei de piață libere, așa am văzut și debutul companiei Farmexim, care a fost primul partener privat de distribuție pentru firma la care lucram în acel moment. De atunci, am lucrat și pentru alte companii și, în cadrul fiecărei experiențe profesionale, Farmexim s-a numărat printre partenerii principali. [...]
De la primele birouri din centru și organizarea de început, Farmexim este astăzi o companie foarte diferită și mult mai mare, dar în care spiritul cooperării fructuoase dăinuie.

Dario Ronco Director General, Berlin Chemie

Bristol-Myers Squibb este companie biofarmaceutică cu activitate la nivel global, iar măsura succesului nostru ca lider, este dată de diferența pe care o aducem în viața pacienților. Dezvoltăm medicamente menite să îi ajute pe pacienții din întreaga lume să învingă boli grave. Pentru a ne îndeplini până la capăt misiunea, avem nevoie de parteneri de încredere care își derulează activitatea pe baza acelorași principii de corectitudine și prioritizare a beneficiilor pacienților, ca și Bristol-Myers Squibb. Colaborarea de peste 20 de ani cu echipa Farmexim ne-a oferit șansa de a fi cât mai rapid și eficient acolo unde medicamentele noastre sunt necesare. Salutăm profesionalismul Farmexim în România și avem încredere că, prin parteneriatul puternic între companiile noastre, vom continua să fim și în viitor aproape de pacienți.

Călin Gălășeanu M.D. Country Manager România, Bristol-Myers Squibb

Farmexim este un partener special pentru noi, poate și pentru că evoluția noastră se împletește cu dezvoltarea Farmexim. În 2005, când am început colaborarea, am găsit în Farmexim un punct de sprijin și un reper. A fost pentru noi acel frate pe care știi că te poți baza la greu și care îți dă siguranță doar pentru că ți-e alături. Am admirat mereu modelul de business, curajul și viziunea de care au dat dovadă, nu de puține ori, de-a lungul timpului. Astăzi, sunt aceiași parteneri de nădejde cu care împărţim greutățile și cu care ne face plăcere să sărbătorim. Mai ales pentru că știm că au fost parte a succesului.

Radu Gorcea Farmacist Şef, Administrator Ducfarm


Suntem foarte încântaţi să fim parteneri ai Farmexim aproape de la începutul călătoriei lor către succes. Ne face o reală plăcere să lucrăm cu o astfel de companie modernă, dinamică, reprezentată de oameni talentați. Pe parcursul tuturor acestor ani, Farmexim a fost un partener de încredere, dedicat unor înalte standarde de servicii și profesionalism.

Maria Sukhanova Senior Sales Director Eastern Europe, Octapharma