Remarc cu mare plăcere cât de îndelungată este colaborarea noastră cu Farmexim. În toată această perioadă am avut în Farmexim un partener de încredere, care ne-a înțeles și ne-a susținut în momente grele și cu care am găsit mereu soluții viabile pentru o colaborare corectă, benefică ambelor părți, un parteneriat adevărat! Constat cu bucurie că Farmexim este o companie matură în modul în care funcționează și colaborează cu partenerii săi, o companie care a învățat că simplitatea și modestia sunt virtuți și nu defecte, demonstrând un profund respect pentru partenerii de afaceri și pentru pacienții acestora. Îți mulțumesc, Farmexim, că în toți acești ani ai fost partenerul nostru și îți doresc să te bucuri de succes și recunoștință pentru lucrurile bune pe care le-ai făcut până acum, construind în continuare o afacere prosperă, bazată pe parteneriate durabile și relații de încredere.

Doina Oprea Director General, 2NA FARM

Farmexim a fost şi este o idee îndrăzneaţă pe care prietenul meu, Ovidiu Buluc, a reuşit să o transforme într-o afacere puternică, afacere ce reprezintă astăzi una dintre cele mai fericite alternative pentru piaţa farmaceutică din România. Farmexim este de departe cel mai important investitor român în distribuţia produselor farmaceutice în România.

Astăzi Antibiotice SA este unul dintre primii 15 furnizori ai Farmexim, iar între echipele noastre s-a creat o sinergie care ne va permite să creştem de câteva ori relaţiile de business în perioada următoare.

Am vizitat recent câteva din unităţile logistice ale Farmexim. Impresionează modernitatea, tehnologia implementată, funcţionalitatea şi bunele practici pe care nu poţi să nu le observi în tot ce înseamnă astăzi Farmexim. Şi acest lucru ne dă încredere în viitorul pe care am început să-l definim împreună.

Ioan Nani Director General, Antibiotice SA

Debutul experienței mele pe piața farmaceutică românească datează din septembrie 1987 și, așa cum am văzut începutul economiei de piață libere, așa am văzut și debutul companiei Farmexim, care a fost primul partener privat de distribuție pentru firma la care lucram în acel moment. De atunci, am lucrat și pentru alte companii și, în cadrul fiecărei experiențe profesionale, Farmexim s-a numărat printre partenerii principali.

Dar, înainte de poveste, a fost o idee, iar ideea domnului Ovidiu Buluc a fost una bună, la momentul potrivit, și una care nu a încetat niciodată să funcționeze. El a avut o viziune care a fost transformată în realitate și cred că şi-a pus amprenta foarte puternic asupra organizaţiei, din moment ce relația de afaceri la toate nivelurile a fost întotdeauna construită pe baza unei încrederi puternice și reciproce, pe asumare și respect. Aceasta a permis o creștere și o dezvoltare deseori peste evoluția pieței pentru ambii parteneri. O piață care a fost întotdeauna provocatoare, dar și plină de satisfacții pentru antreprenorii serioși.

De la primele birouri din centru și organizarea de început, Farmexim este astăzi o companie foarte diferită și mult mai mare, dar în care spiritul cooperării fructuoase dăinuie.

Dario Ronco Director General, Berlin Chemie

Bristol-Myers Squibb este companie biofarmaceutică cu activitate la nivel global, iar măsura succesului nostru ca lider, este dată de diferența pe care o aducem în viața pacienților. Dezvoltăm medicamente menite să îi ajute pe pacienții din întreaga lume să învingă boli grave. Pentru a ne îndeplini până la capăt misiunea, avem nevoie de parteneri de încredere care își derulează activitatea pe baza acelorași principii de corectitudine și prioritizare a beneficiilor pacienților, ca și Bristol-Myers Squibb. Colaborarea de peste 20 de ani cu echipa Farmexim ne-a oferit șansa de a fi cât mai rapid și eficient acolo unde medicamentele noastre sunt necesare. Salutăm profesionalismul Farmexim în România și avem încredere că, prin parteneriatul puternic între companiile noastre, vom continua să fim și în viitor aproape de pacienți.

Călin Gălășeanu M.D. Country Manager România, Bristol-Myers Squibb

Farmexim este un partener special pentru noi, poate și pentru că evoluția noastră se împletește cu dezvoltarea Farmexim. În 2005, când am început colaborarea, am găsit în Farmexim un punct de sprijin și un reper. A fost pentru noi acel frate pe care știi că te poți baza la greu și care îți dă siguranță doar pentru că ți-e alături. Am admirat mereu modelul de business, curajul și viziunea de care au dat dovadă, nu de puține ori, de-a lungul timpului. Astăzi, sunt aceiași parteneri de nădejde cu care împărţim greutățile și cu care ne face plăcere să sărbătorim. Mai ales pentru că știm că au fost parte a succesului.

Radu Gorcea Farmacist Şef, Administrator Ducfarm


Suntem foarte încântaţi să fim parteneri ai Farmexim aproape de la începutul călătoriei lor către succes. Ne face o reală plăcere să lucrăm cu o astfel de companie modernă, dinamică, reprezentată de oameni talentați. Pe parcursul tuturor acestor ani, Farmexim a fost un partener de încredere, dedicat unor înalte standarde de servicii și profesionalism.

Maria Sukhanova Senior Sales Director Eastern Europe, Octapharma

Valoarea unui parteneriat este dată de valoarea oamenilor care îl construiesc. Pot spune că am pornit aproape în același timp pe un drum, colaborarea cu depozitul Farmexim începând încă de la prima farmacie Tinos, în anul 1994. La acea vreme, Farmexim era unul dintre puținele depozite de unde reușeam să ne aprovizionăm - îmi amintesc zâmbind că ne deplasam personal la sediul Farmexim din Piața Rosetti unde, pe o coală de hârtie, îmi scriam comenzile și le înmânam personalului amabil din Farmexim. Ulterior, când piața farmaceutică s-a dezvoltat, și noi alături de ea, am descoperit în colaboratorul Farmexim un partener de nădejde care a reușit să vină permanent în sprijinul meu, ca farmacie independentă, oferindu-mi soluții pentru diversele confruntări apărute. Farmexim este în continuare unul dintre principalii noștri colaboratori, un partener performant și de încredere, alături de care îmi doresc să fiu și în anii ce urmează.

Simela Ursuleanu Farmacist primar Administrator, S.C. Tinos Farm SRL

Relația mea cu Farmexim s-a format cu mult timp în urmă, încă din 1992, din perioada în care această companie își avea sediul în Piața Rosetti. Relația de afaceri, pe care am dezvoltat-o în tot acest timp, a pornit încă din familie, eu ca viitor farmacist și mama mea, un farmacist cu o experiență vastă care, la începutul privatizării, avea nevoie să găsească un partener de nădejde, într-o perioadă cu mari provocări. La începuturi, am privit relația prin ochii unui tânăr învățăcel al mamei mele, care dezvoltase o relație profesională și comercială bună cu Farmexim, o relație bazată pe încredere. Astăzi, în ipostaza omului de afaceri cu propriul lanț de farmacii dezvoltat, trăiesc relația cu compania Farmexim cu aceeași percepție ca la început - o companie pe care te poți baza cu adevărat, cu o echipă de profesioniști, o companie cu adevărat dinamică și în continuă expansiune (produse-piețe-oameni).

Adina Becheanu CEO, YorkPharm