Farmexim își respectă întotdeauna promisiunile față de oamenii săi, îi sprijină și le oferă toate condițiile necesare unei vieți mai bune. Credem cu tărie ca „OAMENII FAC DIFERENȚA” și vrem să demonstrăm acest fapt prin fiecare pas pe care îl facem.

Bogdan Manea Reporting Manager, Anul angajării: 2003

Posibilitatea dezvoltării profesionale a fiecărui angajat este o realitate în cadrul societății noastre. Investițiile în oameni sunt pe termen lung și asigură, deopotrivă, succesul angajaților, precum și pe cel al companiei. Iar reușita oricărui nou angajat stă în puterea acestuia de a-și asuma profesionalismul și dedicarea obiectivelor firmei.

Sanda Ioan Consultant Informatică, Anul angajării: 1993

În Farmexim se lucrează în echipă și se dorește ca toți angajații să formeze o mare familie; aici există permanent o bună comunicare și deschidere din partea colegilor, indiferent de funcția pe care o au sau departamentul din care fac parte. Sunt luate în considerare propunerile angajaților și este încurajată proactivitatea. Există flexibilitate și oportunități de a evolua profesional.

Viorica Dumitru Șef Serviciu Vânzări, Anul angajării: 1992

În Farmexim există competiție, rezultate, recompensarea muncii și, mai ales, satisfacția lucrului bine făcut, iar toate aceste elemente sunt foarte importante pentru mine. Consider că este elementar să-ți placă ceea ce faci, pentru a avea rezultatele dorite.

Andrei Giuglea Director Zonal, Anul angajării: 2002

În Farmexim vii cu plăcere dimineața la serviciu, fiindcă știi că vei face lucruri care, la sfârșitul zilei, îți vor da sentimentul că ai fost util, că ai mai învățat ceva și că ai reușit să ai încă o zi frumoasă în viața ta.

Aurelia Stan Analist Sisteme Salarizare, Anul angajării: 1999

Există un singur cuvânt care definește cel mai bine compania Farmexim: EXCELENȚA. Excelența în dezvoltare, eficiență și management, dar nu în ultimul rând în relațiile interumane. În această companie ai posibilitatea de a-ți dezvolta cariera, ești înconjurat de profesionalism, respect și de o perfectă colaborare cu ceilalți colegi, dar și cu managementul. Seriozitatea, responsabilitatea și orientarea spre performanță sunt direcțiile de acțiune valabile atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

Ilie Tolan Șef Serviciu Administrativ-Auto, Anul angajării: 2000