Despre noi

Farmexim este prima companie de import și distribuție de produse farmaceutice din România, înființată în 1990, în București. Astăzi Farmexim este un puternic grup farmaceutic și unul dintre cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din România.

Istoric

Istoria noastră începe în 1990, în contextul efervescent al zorilor capitalismului românesc. În acel an de schimbări, pe 11 iulie, la București, se năștea Farmexim: prima companie de import şi distribuţie de produse farmaceutice din România.

Misiune, viziune, valori

Întreaga activitate și energie ni le dedicăm împlinirii dorinței oamenilor de a avea o viață mai sănătoasă, oferind servicii de înaltă calitate clienților noștri în misiunea pe care ne-am asumat-o în comunitate încă de la început și de la care nu am abdicat niciodată.

Echipa

Succesul vine din performanţele echipei, iar investiția în oameni, în inovaţie şi în dezvoltare a dus la obţinerea acestor rezultate de excepţie, care nu ar putut fi puse în practică fără efortul permanent al celor peste 800 de profesionişti.

Implicare socială

Credem cu tărie că putem contribui la îmbunătățirea condiției umane și ne implicăm activ în probleme societății actuale. Suntem alături de partenerii noștri, atât prin serviciile oferite, cât și prin implicarea în diverse acțiuni sociale, menite să educe sau să ajute.

Farmexim în presă

Farmexim se află pe locul al treilea în topul celor mai mari distribuitori de medicamente din România, realizat de Ziarul Financiar în anuarul "Cei mai mari jucători din economie în 2016". Anuarul tratează peste 80 de piețe, fiind cuprinsă toată economia României.